Praktijk nieuws/Praktijk hele jaar geopend

Nieuwe openingstijden prikpost

De prikpost is vanaf 1 januari 2018 geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8-10 uur.

Praktijk hele jaar geopend (m.u.v. nationale feestdagen)

Het was jarenlang gebruikelijk dat alle medewerkers van een huisartspraktijk tegelijk vakantie opnamen, waardoor u tijdens schoolvakanties voor een gesloten deur kwam te staan, en voor spoedvragen terecht kon bij een huisarts in een waarnemende praktijk.

Wij willen graag met de tijd mee gaan. Daarom gaan onze medewerkers vanaf 1 januari 2017 niet meer gelijktijdig met vakantie. Dit betekent voor u, dat de praktijk gedurende alle werkdagen van het jaar geopend en telefonisch bereikbaar is (uitgezonderd nationale feestdagen).

Om ervoor te zorgen dat u zoals gebruikelijk, tijdig geholpen wordt is het nodig dat wij bij afwezigheid van een van de assistentes/huisartsen een extra tijdelijke medewerker inhuren. Het kan zijn, dat u tijdens deze periode een nieuw gezicht ziet. Wij beseffen dat dit voor sommige patiënten verwarrend kan zijn. Onze excuses daarvoor.

 

Mijndokter app

Het is mogelijk om via uw smartphone vragen te stellen aan de huisarts. Via de mijndokter app kunt u eenvoudig inloggen en op deze wijze medicatie aanvragen, een vraag stellen of een afspraak maken. Download de app via https://mijndokterapp.nl/

Patienten met Hart & Vaatziekten die medicatie gebruiken

Patiënten met Hart & Vaatziekten die medicijnen hiervoor slikken en niet (meer) onder controle staan van de cardioloog/neuroloog of internist ontvangen jaarlijks een oproep om bloed te prikken.

U ontvangt een oproep om bloed te prikken van het Reinier de Graaf laboratorium.

Nadat u bloed geprikt hebt maakt u een afspraak bij de praktijkverpleegkundige Denice. Zij bespreekt de uitslagen met u en controleert o.a. uw bloeddruk en gewicht.

NPA accreditatie (keurmerk)

Wij willen alle patiënten die de tijd hebben genomen om de patiënten enquête (NPA) in te vullen, hartelijk bedanken. Jullie terugkoppeling is erg waardevol voor ons. Wij vonden het fijn om te lezen dat jullie onze zorgverlening erg waarderen. We hebben gelukkig ook enkele op en aanmerkingen van jullie gekregen. Deze hebben wij opgenomen in verbeterplannen. Mocht u gedurende het jaar nog op/aanmerkingen hebben of ideeën waarmee wij onze zorg aan u kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag.

Wij hebben 16 juni 2017 voor de vijfde maal deelgenomen aan de NPA accredidatie.